Het is vreselijk stil in huis, tenminste wat kittens betreft. Op dit moment zijn er even geen kittens al hoop ik ze toch wel weer te mogen krijgen. Daarvoor moeten de dames hier natuurlijk eerst krols worden en de natuur kun je (gelukkig maar) niet dwingen. Wanneer ze krols zijn mogen ze naar Caesar. Caesas vindt dat altijd erg gezellig. Hij woont alleen in onze serre en een meisje bij hem vindt hij wel erg leuk. Hij dekt ze dan, maar alleen als de poes het toelaat. Heeft ze even geen zin of is ze moe dan gaat hij bij haar liggen en likt haar kopje en oortjes. Over het algemeen laat de poes dat ook goed toe en geniet ervan.

Omdat de serre waar hij woont direct aan onze huiskamer grenst, doen we de rolgordijnen naar beneden, ze hebben graag een beetje privicy. Maar als ik zoals elke dag daar een tijdje ga zitten willen ze ook wel eens bezig gaan. Ze kennen mij natuurlijk en ik zorg voor ze dus vinden het wanneer ik erbij natuurlijk niet zo’n probleem.