Inderdaad het is heeeeeel erg warm. Te warm voor de kittens buiten. Binnen is het gelukkig een stuk koeler, dus dat is beter voor allemaal. Bij Caesar liggen natte handdoeken op de vloer en staat de wasbak vol water. Katten houden niet van water, maar hij gaat languit op de handdoeken liggen, en met zijn poten in het water staan. Anabel ligt in de kamer op de koele tegelvloer. Meestal ligt ze op de vensterbank, maar de tegels zijn nu vast comfortabeler.
Ook bij Julia en kleintjes liggen handdoeken op grond, en zorg ik voor zoveel mogelijk verkoeling door in de avond alles door te laten waaien en overdag de gordijnen dicht te houden. Ook zij vinden een koele natte handdoek op de grond wel spannend, normaal ligt hij er niet dus dat is sowieso al leuk. Het is leuk om er overheen te rennen, want dat voelt natuurlijk wel lekker fris aan de pootjes.
Verder liggen ze vooral lekker languit op de vloer of in de krabpaal, liefst bovenin en dat is toch bijna 180 cm. Ik zelf en Julia vinden dat minder, maar ze proberen natuurlijk alles uit. Gelukkig kunnen ze goed klimmen en weten ze ook dat ze er in etappes weer vanaf kunnen. Dus geen sprongen van helemaal boven af, al zal dat heus wel eens gebeuren als ik er niet bij ben. Ze zeggen dat katten altijd op hun pootjes terecht komen, we gaan er dus ook maar vanuit dat dat ook gebeurd.

IMG_1027   i-phone 101   i-phone 118