In mijn vorige mailtje vertelde ik dat de kittens graag achter de verwarming klimmen. Nu niet meer! Gisteravond zat Claire ineens bijna klem onder de verwarming. Ik schrok me rot, gelukkig heeft ze er niets aan over gehouden ofzo, maar dat mag dus niet nog eens gebeuren, stel je voor dat ze er niet meer onderuit kan.

Dus vandaag hebben we zo’n plaat gekocht met van die gaatjes erin en die voor de verwarming gemonteerd (nou ja, op onze manier dan!) Nu kunnen ze er dus niet meer achter, onder of naast. Wel zo leuk want nu zie ik ze allemaal constant rond rennen. Claire heeft vandaag voor het eerst een stukje omhoog geklommen in de krabpaal en Cassius is tegen de stoel omhoog geklommen, via de zijkant! en ook nogeens razendsnel, het zijn al echte katten met kattenkwaad, heerlijk.

Het leuke op dit moment is het feit dat ze elke dag iets nieuws kunnen of leren, zoals op de bak gaan, van een bordje likken of ergens overheen springen. Op het moment zijn de twee tunnels die ik heb reuze spannend, vooral de kleine want daar zitten touwtjes aan de zijkant die ze dan in hun mond nemen en dat met de tunnel gaan slepen.