Mijn tijd raakt op, daarmee bedoel ik mijn tijd met de kittens. Heel erg jammer want het wordt steeds leuker. Maar gelukkig weet ik dat ze allemaal goed terecht komen. Dat scheelt.

Ze worden steeds aanhankelijker en wijzer. Als ik de trap oploop, horen ze me aankomen en staan al voor de deur. Als ik met de mandjes aankom weten ze dat ze mee naar beneden mogen en dan is het de sport om allemaal ze snel mogelijk in het mandje te rennen en er dan weer uit. Dan moet ik er dus achteraan en dat is leuk…!!!
De keuken is ook bij deze kittens favoriet. We hebben een sisal mat en rotan stoelen in de keuekn en daan kun je heel fijn op klimmen en je nagels scherpen. We hoeven tijdelijk ook niet ander het kastje te stoffen, daar kruipen ze onderdoor, en dat lukt nog maar net dus gaan ze plat met de buikjes over de vloer.
Afgelopen week heb ik ze ook even meegenomen naar de badkamer. Een hoogglans vloer en vloerverwarming, dat vonden ze eerst eng, maar toen ze het eenmaal goed doorhadden is dat toch wel heel lekker om je rug op de warme vloer te draaien en de reflectie is helemaal niet eng. Vooral spannend want die springt tegelijk…?
Ook snoepjes vinden ze bijna allemmal lekker, als ik met het zakje rammel, komen ze allemaal aangerend en willen ze als eerste het snoepje hebben. Probeer dat maar eens met vier kittens boven op je allemaal tegelijk een snoepje geven. En ja vier, want Constace wil er wel een maar spuugt ze dan weer uit en rent weg. Net als haar vader, die lust ook geen snoepjes. Hij lust alleen maar smeerkaas en slagroom, hoezo verwend! Het voordeel van die smeerkaas is dat dat makkelijk is om een ontwormingspilletje in te verstoppen, hij heeft dan (meestal) niets in de gaten en slikt het dan goed door.