Het gaat nog steeds goed met Julia en haar kroost.
De oogjes zijn allemaal open en de kittens doen verwoede pogingen om te staan en te lopen. Ze hebben nog niet genoeg kracht op echt stappen te zetten maar lang zal dat niet meer duren.
Carlos is de makkelijkste om op schoot te hebben, hij is vooral nieuwsgierig en kruipt overal heen, de dames zijn nog steeds bang dat ze mama kwijt zijn en piepen dan heel hard. Julia raakt dan in paniek en gaat meteen kijken wat er wel niet aan de hand is. Het is dat wij hun taal niet spreken, maar ik ben ervan overtuigd dat hun geluiden ook echt een soort taal is want ze hebben voor alles een andere geluidje en ook Julia miauwt en piept als ze bij de kleintjes is en het gaat niet zoals zij wil. Soms drinken er drie en is er een die even geen honger heeft, die legt ze dan onder haar arm en likt het, maar meestal drinken de alle vier tegelijk en ligt Julia gewoon te slapen of te genieten. Ze spint in iedergeval heel hard.
Afgelopen nacht zijn ze voor het eerst alleen geweest en toen om ongeveer 05.00 uur wakker werd ben ik gaan kijken. Julia had natuurlijk meteen honger en nadat zij gegeten had werden de kinderen gevoed. Om ongeveer 06.00 uur heb ik terug gegaan en heb nog even geslapen, maar om 07.13 had iedereen weer honger en ben ik er weer bij gaan zitten. Blijkbaar vind Julia het prettig als ik erbij ben het is ook makkelijk als ik ze een beetje neerleg, omdat ze anders allemaal een en dezelfde tepel willen en dan wordt het vechten en wint altijd dezelfde, Cecile, de kleinste, maar wel de oudste en de bazigste. Heel grappig te zien hoe deze kleine dame soms grote Carlos gewoon weg duwt en de tepel neemt die zij perse wil. Ze hebben geen “eigen” tepels, maar wel allemaal een favoriete. En als grotere poes of kater moet je gewoon van Ceciles tepel afblijven!
Zo grappig allemaal ik kan er de hele dag naar kijken.

IMG_0852

 

IMG_0764