De kleintjes kunnen tegenwoordig zelf uit de werpkist klimmen, dus nu heeft het ook geen zin meer om hem dicht te doen. Ik dacht dat ze er misschien wel in gingen slapen, maar dat doen ze niet, de krabpaal, vensterbank of kast ligt veel lekkerder!
Ze zijn zo lief. Zoals iedereen wel weet, luisteren ze als ze klein zijn helemaal niet maar hun naam, maar als je binnenkomt, dan komen ze wel meteen naar je toe om te kijken wie je bent.
Ze klimmen op je en gaan dan lekker op schoot liggen, het liefst in aanvalshouding om boven op een ander te kunnen springen mocht die voorbijlopen. Ze kunnen inmiddels ook heel hard rennen en doen dat ook veelvuldig. Achter elkaar aan of achter een balletje. Pingpong balletjes zijn heel leuk, die zijn licht en rollen makkelijk, dus er wordt echt gevoetbald.
Vandaag was het weer echt heel warm, en zijn ze het eerst buiten geweest in de ren. Ze vonden het een beetje eng, maar dat is natuurlijk alles wat nieuw is. Morgen wordt het nog warmer, en dan is het denk ik te heet voor buiten, al zitten ze wel in de schaduw, we zullen zien.

 

i-phone 133  i-phone 167  i-phone 168  i-phone 132