Weer een warme dag, wel lekker voor de mens, maar de poezen kunnen natuurlijk geen jasje uittrekken!
De kittens zaten al om 07.00 uur buiten in de ren, toen was het nog redelijk koel. Daarna zijn ze terug naar hun kamer gegaan, maar daar was het best warm terwijl ik het wel lekker had laten doorwaaien vanochtend. Dus een stel kittens die voor pampus liggen van de warmte is ook niet fijn. We hebben ze daarom meegenomen naar de keuken want daar is het wel heerlijk koel.
In het begin van de avond koelde het gelukkig wat af dus zijn we weer in de ren geweest terwijl het in hun kamer lekker kon afkoelen.
Door al dat klimmen in de ren zijn ze lekker moe geworden en slapen nu in een koelere kamer.
Caesar zit nu in de ren en ruikt de kittens natuurlijk, dus die snuffelt aan een stuk door. Anabel loopt regelmatig aan een tuigje buiten, maar ook alleen als het niet te heet is. Ze gaat dan klaar staan voor de deur om het tuigje om te laten doen. We hebben haar geleerd om niet voorbij het hek van het terras te gaan, en ook aan de lange lijn blijft ze keurig op het terras.
Alle planten worden uitgebreid besnuffeld en bekeken. Na alles gekeurd te hebben zoekt ze een lekker plekje op en ligt op haar gemak te genieten.
Je zult toch zo’n leven hebben, heerlijk.

i-phone 130  i-phone 129  i-phone 147 IMG_0611