Zoals altijd komen mensen die een poesje willen van mijn cattery “La Reine Bleue” eerst kijken naar alle kittens. Ze zoeken dan een kitten uit die het beste bij ze past. Eigenlijk kiest een kitten zelf zijn of haar nieuwe personeel uit, maar zolang er keus is mogen ze kiezen.

De eerste dame was hier met haar man en twee neefjes die zelf geen huisdieren hebben en ze waren helemaal gek op de kleintjes. Ze gaan toch maar eens zeuren bij mama, zeiden ze.  Zij kozen Catootje een heel eigenwijs en nieuwsgierig meisje dat goed zal passen bij de twee katers, die al in Den Haag wonen.

en ook Cath kwam kijken met haar vriendin Mary, ze koos voor Cas onze stoere kater, het grootste kitten van dit nestje. Ook zij passen goed bij elkaar.

Cath met Cas.

Daarna kwamen Ilse en haar man kijken met zoontje Dean, hij wilde heel graag een kitten. Ilse en ik hadden afgesproken dat Dean pas hier zou horen dat er ook een kitten voor hem bij zat. Je had dat gezichtje moeten zien, zo schattig. Hij koos voor Carel en ze hebben heerlijk samen gespeeld. Dean had ook speeltjes voor de kittens meegenomen die natuurlijk ook meteen gebruikt werden. Na al dat spelen en rennen was Carel bekaf en toen hij in een mandje in de krabpaal ging liggen en Dean hem onder zijn kinnetje kriebelde was hij in no time in dromenland.

Dean met Carel en het nieuwe speelgoed.

De laatste keer even aaien, want de kittens waren moe.

nu was er dus nog een kitten over, dus er was in principe geen keus meer maar gelukkig wilde Manuela uit Duitsland heel graag een meisje, onze Carlijn dus. Ze was hier samen met haar man en was op slag verliefd op deze mooie en lieve dame, ook zij zal goed passen in het gezin van Mauela en Albert.

Carlijn laat zich lekker aaien.

Manuela met Carlijn

ze wilde ook wel even bij Albert zitten.

Al met al hebben alle kittens hun nieuwe personeel ontmoet en ze krijgen allemaal een goed leven als ze eenmaal verhuisd zijn. Dat duurt niet meer zo heel lang want het eerste kitten zal over al over 14 dagen verhuizen…… ik mis ze nu al.