Zondag 3 Juli gaat Cassius ook naar zijn nieuwe thuis. Hij vertrekt later omdat hij naar België gaat en dus een Rabiësenting met een incubatietijd van drie weken heeft gehad.

We vertrokken om 10.00 uur maar moesten na ongeveer 15 minuten omdraaien omdat ik mijn camera vergeten was en ik wil natuurlijk foto’s hebben voor hier op de site. Dus snel terug en opnieuw onderweg. Omdat het zondag was viel het wel mee met de drukte op de weg. Cassius vond het voor het eerst in de auto heel spannend. Hij bleef in het begin niet echt rustig liggen en wilde eigenlijk zien wat er allemaal gebeurde. Dus heb ik heb opgetild en naar buiten laten kijken, heel interessant, auto’s met caravan, vrachtwagens en tankstations alles was nieuw en dus het bekijken waard. Na een tijdje had hij het wel weer gezien en ging lekker op schoot liggen, wilde geaaid worden en viel uiteindelijk in slaap.

Toen we bij Anaïse en Levi aankwamen in Leuven werd hij wakker omdat hij even in de bench moest, dat vond hij minder leuk. Ik kon voor de deur uitstappen en het duurde dus maar heel even. Eenmaal binnen haalde ik hem uit de bench en zette hem voor de kattenbak. Hij reageerde met zo’n blik van “ja fijn, dat doe ik straks wel” eerst ontdekken. En inderdaad alles werd besnuffeld en bekeken. Hij had vrij snel in de gaten dat het  heel leuk is om alles naar de gang en zijn kamer te slepen en dat deed hij dus ook met de hengel, muisjes en ander speelgoed, ‘MIJN’….. Wij zaten inmiddels lekker aan de koffie toen hij op de kattenbak ging, meteen goed begrepen, maar ik had niet anders verwacht. Na de koffie en het tekenen van het contract kregen we een heerlijke lunch aangeboden. Anaïse had de tafel gedekt met allerlei lekkere broodjes, beleg en ander lekkers. Heel lief en fijn want we moesten ook nog terug en Leuven is toch best een eindje rijden.

Cassius voelt zich inmiddels helemaal thuis en dat is voor mij weer een fijn gevoel. Ik weet zeker dat hij een goed thuis gevonden heeft en dat hij mij  waarschijnlijk al vergeten is. Hij heet daar overigens James.

Ook van Anaïse en Levi kreeg ik de volgende dag foto’s en een berichtje dat hij het goed maakt en dat hij alles in huis wel ontdekt heeft.

image  image