Er zijn op het moment nog twee kittens hier. Ze gaan beide naar België dus diende ze een rabiës enting te hebben, de incubatie tijd van drie weken is nu verstreken. Donderdag 10 september gaat Carolien naar haar nieuwe eigenaar en woensdag 16 september vertrekt ook Charlotte naar haar nieuwe baasjes. Beide komen in een gezin terecht met kinderen, de nieuwe eigenaars van Carolien hebben twee volwassen jongens die nog thuis wonen, dus het zal voor haar wel wennen zijn 3 mannen in huis. Bij ons, La Reine Bleue, zien ze voornamelijk vrouwen. Mijn moeder, het buurmeisje wat regelmatig komt spelen, mijn vriendinnen en ik. Als er mannen binnen komen is het eerst aftasten of ze niet “gevaarlijk” zijn! (zware stem, grotere gestalte en meer van dat soort). Gelukkig gaat het na even ruiken en snuffelen goed en zijn ze te nieuwsgierig om niet te gaan onderzoeken. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen.

Charlotte komt bij een gezin met twee jonge kinderen, helemaal goed voor haar want ze kan niet stoppen met spelen. Uiteraard slaapt ze ook regelmatig want ze is natuurlijk nog klein, maar meestal zijn Julia en Carolien wel uitgespeelt en gaan ergens liggen om te gaan slapen of tenminste uit te rusten en rent zij nog even rond. Ze hebben meer dan genoeg speelgoed en dat wordt dan ook door haar gebruikt om verder mee te spelen.

Het nieuwste leuke om mee te spelen in mijn shawl, dat vond ik iets minder geslaagd omdat ik het zonde vind als er nu juist in die shawl halen zouden komen. Gelukkig had ik er nog een die ik nooit draag, hij is vuurrood en ik ben niet zo van rood, maar heb hem wel ooit gedragen, dus heb ik die omgedaan en nu willen ze die (hoezo eigen willetje?) ze rennen er mee rond, bijten erin en trekken allebei aan een andere kant en lopen dan van elkaar weg. Wie hem het beste vast heeft wint en de ander rent er dan weer achteraan om hem weer te pakken te krijgen, echt zo grappig. Het zelfde hebben ze ook al met mijn vest gedaan wat ik even over een stoel had hangen, zoals je ziet op de foto’s. Gelukkig zag ik het op tijd en is mijn vest gewoon heel gebleven.