Het duurt nog ongeveer tien dagen voordat Julia zal bevallen. Tenminste als we goed geteld hebben. Ze is inmiddels erg dik en eet als een bootwerker. Zelf heeft ze natuurlijk kittenbrokjes omdat ze zwanger is, maar de brokjes van Anabel zijn natuurlijk veel lekkerder!!! Dus zodra ik het bakje van Anabel vul, eet zij het snel leeg.

Ze slaapt ook meer, maar wel onregelmatiger. Ze wordt soms midden in de nacht wakker (afgelopen nacht was het 04.10 uur) en wil dan niet meer slapen. Ik haal haar dan op en slaapt ze hij mij, meestal slaapt ze dan nog een paar uurtjes, maar soms….. Hard op en neer rennen, over me heen lopen, iets doen wat eigenlijk niet mag dus echt slapen lukt dan niet meer. Ach je moet er maar iets voor over hebben toch!

Nu is het natuurlijk echt aftellen, en de laatste dingen klaar maken zoals de werpkist en warmte lamp en het warmte matje op zijn plek zetten en natuurlijk zorgen voor dat alle artibuten waarvan ik denk dat ik ze nodig heb klaar staan.

Laten we hopen dat alles goed verloopt en we mooi en gezond nestje mogen krijgen. als het zover is komen er ook weer mooie foto’s.