Morgen 11 september brengen we onze Carusso (Obi) naar zijn nieuwe huis in Ham, België. Daar wacht een heel mooi en lief vriendinnetje op hem, Nayla. Ze komt van een andere cattery en is nu al een weekje bij Tony en Martine in huis, dus waarschijnlijk helemaal thuis. Kan ze Obi mooi alle goede verstop- en speelplekjes laten zien. Ik verwacht dat ze samen veel lol zullen hebben want ook hier speelt Obi met zijn broertje Harvey alsof hun leven ervan afhangt. Volgens het aankomende personeel is er wel een verschil in het formaat, maar dat is natuurlijk logisch, Obi is een kater.

Dit nestje, het eerste van Florence en Caesar, bestond dus uit vier katertjes, allemaal even mooi en lief en Florence is een uitstekende moeder. Wat ons wel opviel is dat ze alle vier erg groot zijn en ze hebben voordat ze verhuisden allemaal de 2 kilo ruim gehaald, ook de twee die in nederland blijven en dus al eerder naar hun nieuwe huis gingen.

Zo ook Obi, hij is ruim 2 kilo en dat is ook niet zo heel erg vreemd, want hij eet graag en graag veel. Hij begint netjes in zijn eigen bakje, maar misschien is die van zijn broertje lekkerder dus daar wordt ook even geproefd, of misschien het bakje van mama? Dus Florence stapt aan de kant en hij begint hij aan haar bakje, hoe ondeugend, maar hoe lief. Hij eet natuurlijk ook gewoon zijn brokjes, maar vooral de “sausjes” die bij het zachte voer zitten vindt  hij erg lekker. Gelukkig maar, ik vind het namelijk altjid een enorme geruststelling als ze goed eten.

Maar goed Obi dus, lekker stevig en nog lang net uitgegroeid, hij wordt groot, dat kun je nu al zien, zijn poten zijn in vergelijk met zijn lichaam groot, dus dit wordt een beer van een kater. Beter kan niet, ik zal hem vreselijk missen.

Obi’s vriendinnetje Nayla.

en Obi