Nog een paar dagen en dan gaan de kittens van Julia naar hun nieuwe eigenaren. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan doen in de auto. De meeste kittens vinden dat helemaal niet zo leuk. Aangezien ik alle kittens zelf naar hun nieuwe huis ga brengen valt het meestal wel mee, doordat we een goede manier hebben gevonden om zo min mogelijk stress te veroorzaken.

We gaan samen, dus Maike en ik, Maike rijdt en ik zit achterin met het kitten op schoot. Dat gaat heel goed, ze kennen mij natuurlijk en weten dat ik niet “gevaarlijk” ben, dus zijn ze rustig en liggen meestal gewoon te soezen terwijl ik ze aai. Ik heb natuurlijk wel altijd een vinger achter hun bandje zodat ze niet onverwachts weg kunnen springen want we willen natuurlijk geen ongelukken. Sommige kittens vinden het ook heel erg spannend om naar buiten te kijken, dat til ik ze een beetje op zodat ze alles kunnen zien. Ik weet uit ervaring dat als ik rustig praat ze dat prettig vinden en eigenlijk maakt het helemaal niet uit wat ik zeg, (al lees ik het telefoonboek voor) het gaat erom dat ik ze gerust stel door tegen ze te praten.

Dus ik kan nu dus nog een aantal dagen van deze kleine donderstralen genieten en dan moet ik helaas afscheid nemen. Met pijn in mijn hart natuurlijk, maar ik weet dat ze allemaal goed terecht komen.

Cara

Camilla

Charles

Cayza