Op woensdag 19 augustus hebben we Carlos naar zijn nieuwe eigenaar gebracht. Met pijn in mijn hart, dat wel. De mensen waren natuurlijk al komen kijken en wilde graag een katertje. Gelukkig zijn het hele lieve mensen in Hilversum, ze hebben een grote tuin en drie al wat grotere kinderen die natuurlijk veel met hem zullen spelen. Op de foto staat Carlos met zijn eerste nieuwe personeelslid, de moeder.

Ik kreeg een mailtje dat hun jongste zoon en Carlos al beste vriendjes zijn en dat Carlos, die bij hun Berlioz gaat heten, bij hem graag in zijn nek ligt en dan in slaap valt. Dat is natuurlijk geweldig om te horen!

Julia en zijn zusjes hebben nog wel even gezocht de eerste dag, nu zijn ze er inmiddels aan gewend dat hij weg is en spelen ze gewoon met een minder. Julia is ook weer een stuk speelser geworden. De hengel en het laserlampje wordt door alle vier flink achterna gezeten en ze lijken er geen genoeg van te krijgen. Maar ook het andere speelgoed wordt overal mee naar toe genomen. Ik vind ze op de raarste plekken. Achter de verwarming, op de kast, maar ook in de werpkist en krabpaal. Heel grappig.

IMG_1711