De kittens zijn inmiddels 5 weken en 3 dagen oud. Na het ontbijt van de kittens wilde ik zoal iedere dag even stofzuigen dus de kittens moesten de werpkist in. Toen ik klaar was, sliep alles en ben ik even een boodschap gaan doen. Toen ik terug kwam, zag ik dat de klep van de werpkist open was!!! Ik weet zeker dat ik hem dicht had gedaan. De kittens konden er zelf al uit en dat hebben ze dus ook gedaan. Ze lagen met z’n alken op mijn stoel te slapen! Ik heb de werpkist nu maar helemaal open gelaten en ze gaan er ook niet meer in om te slapen, mijn stoel is veel fijner. Ik zit nu meestal op de grond en de kittens op mijn stoel en als ik er dan eens op kan zitten, klimmen ze op me en gebruiken me als klimpaal, je zou mijn handen eens moeten zien. Het ziet er niet uit. De nageltjes zijn zo scherp als naalden en door het spelen en klimmen, zit ik helemaal onder de krassen. Maar geen probleem, komt vanzelf weer goed.

Het leuke is ook wel dat ze als ik op de stoel zit ze altijd wel een plekje vinden om lekker te liggen en in slaap te vallen…..heerlijk.