Vandaag zijn de kittens 4 weken oud. Ze zijn nu vaak uit de werpkist, want ze kunnen er bijna zelf uitklimmen. Ik doe als ik er niet bij ben de klep omhoog zodat ze er nog niet uit kunnen, maar Julia er wel in, zodat ze in ieder geval een rustige slaapplek hebben en Julia niet constant rond rent om te kijken waar iedereen gebleven is.
Ze kunnen dus al best heel goed klimmen en als je er dus bij zit klimmen ze ook echt op je. Via je broek of mouw trekken ze zich op en komen bij je op schoot zitten. Goed voor de ontwikkeling van hun spieren en erg leuk voor mij en eventuele bezoekers, want ze zijn helemaal niet eenkennig.
Julia is voorzichtiger, ze is nog steeds erg beschermend en ze kijkt eerst wie het is en als het bekend is het meestal wel goed. Ze heeft al die tijd maar een keer geblazen en dat was naar de dierenarts!!! Die kwam zo maar aan haar en haar kindjes zitten en die ruikt natuurlijk naar “dierenarts”, daar was ze het niet zo mee eens.
We hebben de kittens en Julia vandaag ook ontwormt. Julia via een tabletje en de kleintjes met pasta, dat vonden ze niet echt fijn, het zijn nu al verwende fijnproevers…. Mama’s melk is toch het allerlekkerst, dus kunst melk met tussendoor een reepje pasta is niet lekker!!! Ik zat helemaal onder, maar dat hindert niet is ook weer zo schoon.

i-phone 015

i-phone 013

i-phone 011

i-phone 012