Poezen slapen vaak en veel, zo’n 16 uur per dag. Niet alijd in diepe slaap, maar vaak een beetje dommelend. Liggen ze op schoot en dommelen ze weg, zodra je beweegd zijn ze meteen weer alert.

Onze Anabel, de moeder van Caesar dus de oma van de kittens spant de kroon. Het maakt niet uit waar, op de rand van de bank, achter de televisie, onder de tafel of op bed, alles ligt lekker. Regelmatig horen we haar zelfs snurken, heel grappig.  Julia en Florence kunnen er ook wat van. Florence ligt ’s nachts het liefst boven op mijn borst, dus ik ben bijna verplicht om op mijn rug te slapen. Lig ik eens anders, dan zeurt ze net zolang totdat ik lig zoals zij wil en dan krult ze zich op en valt in slaap. Is Julia op mijn kamer, dan kan ik slapen zoals ik wil, zij slaapt dan naast me of op mijn kussen boven mijn hoofd. Caesar ligt het liefst in zijn krabpaal, de hangmatjes zijn favoriet. Heerlijk lui, en flink gapend als hij net wakker is.

Caesar in zijn hangmatje

Anabel op de rugleuning van de bank

Florence op mijn bed

Julia ligt al vast klaar