Cecile, ons oudste meisje heeft La Reine Bleue zaterdag 29 augustus verlaten. Zij gaat bij Ian & shirley wonen in Geleen. We werden heel gastvrij ontvangen met een kopje thee en een lekker stuk limburgse vlaai. Ze hebben een mooi ruim appartement, met veel spleelgoed en een hele mooie krabpaal voor Cecile, die bij hun Kaya gaat heten. De autorit ernaartoe vond ze vreselijk, dus ik ben achterin bij haar gaan zitten en zolang ik haar aaide was ze rustig, dus uiteindelijk ging het wel goed.

Kaya was totaal niet onder de indruk van het feit dat ze opeens in een andere huis was. Alle kamers weden onderzocht, onder alle kasten en onder het bed werd alles bekeken, en ook het speelgoed werd meteen gebruikt.

Vandaag (zondag 30 augustus) kreeg ik meteen een berichtje van ze, zo leuk. Ze heeft de eerste nacht, zoals ik wel had verwacht, bij Ian en Shirley op bed geslapen. Ze is ook helemaal thuis zoals je op de foto’s kunt zien. Die zijn gemaakt door Shirley terwijl Ian lekker op de bank ligt met Kaya naast hem, helemaal op haar gemak. Ik ben heel blij dat ze zo’n heerlijk warm nestje heeft gevonden en ik weet zeker dat Ian en Shirley ook veel liefde van haar zullen krijgen. Dan is het afscheid iets minder “pijnlijk”, dus beter kan niet.

 

image   image