Afglopen maandag 30 mei was het eindelijk zover, Laca Pal kwam Florence brengen. Hij was al de hele dag onderweg met Florence, maar zij vond er niets aan, al dat reizen.

Het was erg warm buiten dus volgens mij was ze wel blij dat het bij ons in huis altijd wel lekker koel is, maar er zat natuurlijk ook airco in de auto.

Eenmaal binnen met de tas open moest ze toch eerst even kijken waar ze nu weer was. Alles vreemd natuurlijk dus het duurde een paar minutjes voordat ze eruit durfde. Maar toen ze eenmaal rondliep ging d’r staartje de lucht in en werd alles grondig bekeken en besnuffeld. Na de keuken werd de huiskamer onderzocht. Ze vond in het begin nogal eng en ging achter het gordijn zitten. Maar uiteindelijk won de nieuwsgierigheid het toch en kwam ze kijken en rondsnuffelen.

Inmiddels is ze een week in huis en heeft ze kennis gemaakt met Anabel. Anabel wel in de grote bench in de kamer zodat er geen gevecht plaats zou kunnen vinden, maar wel zodat ze elkaar konden zien en ruiken. Een heel blaasconcert natuurlijk van beide kanten, maar dat wordt gelukkig steeds minder. Ze slaapt bij op mijn slaapkamer en dan komt ze in het begin van de avond lekker bij me liggen om geaaid te worden of om te spelen. Als ze rustig naast me ligt en ik haar aai valt ze meestal in slaap. Als ik dan uiteindelijk zeg dat we gaan slapen en ik het licht uitdoe gaat ze op de vensterbank liggen en maakt me de volgende ochtend op een schappelijke tijd wakker met een pootje op mijn arm of gezicht, heel zachtjes en heel lief.

Binnenkort gaan we haar eens introduceren bij Caesar, maar die vindt ze erg eng en groot en dat is hij ook. Dat wordt natuurlijk ook heel erg spannend, maar we doen het rustig aan, allemaal in haar eigen tempo.