De vier katertjes zijn inmiddels 11 weken oud en de twee die in nederland blijven gaan over twee weken al naar hun nieuwe huis. Ik zal ze vreselijk gaan missen.

Cazimier, de oudste (hij lag in stuit bij de geboorte) is uit gegroeid tot een hele grote lieve knuffelkater. Hij weegt inmiddels bijna 2 kilo. Hij komt altijd bij je zitten en wil dan lekker geaaid worden. Dan gaan zijn oogjes dicht en kan hij echt genieten.

Calvin de tweede, weegt iets minder maar ook ruim over de 1.5 kilo. Hij speelt graag een beetje de baas en als er gestoeid wordt doet hij altijd mee. Ook speelt hij graag met een balletje en hij kan voetballen als de beste

Caspar de derde van het nestje was in het begin het grootste, maar is inmiddels de kleinste (lichtste), niet dat hij niet eet ofzo, hij eet zelfs als hij de kans krijgt ook het bakje van Florence leeg, maar hij rent en speelt alsof zijn leven ervan afhangt dus is denk dat hij gewoon veel verbrandt.

De jongste van het stelletje Carusso, is de rustigste. Ook hij speelt, rent, stoeit en klimt, maar hij kan ook wel eens zo in de krabpaal gaan liggen dat hij alles kan overzien en mooi in de gaten kan houden wat zijn boertjes allemaal doen. Hij is dol op de tunnel en verstopt zich daar vaak in, om dan een verassingsaanval op een van broertjes te kunnen plaatsen, als ze langskomen.

Alle vier de mannetjes zitten ook graag voor het raam, niet dat er zoveel te zien is (een blinde muur) maar een beetje frisse lucht is prettig, want het is warm boven ondanks airco en ventilator.

Mama Florence vindt het allemaal prima, ze houdt ze goed in de gaten en `grijpt in` als ze het te gek maken, maar voedt en wast ze ook nog steeds als ze daar om komen vragen.

Blauw is Cazimier (Boris), paars is Calvin (Cashmere), oranje is Caspar (Harvey) en geel is Carusso (Obi).