Nog anderhalve week en dan gaan de poesjes verhuizen. Eerst gaat Cleo weg, ze is het kleinste poesje en ze gaat naar Leiden waar ze Claudi gaat heten. Ze is superlief en spint als je haar aait, en wil steeds bij je in de buurt zijn. Als ik eten aan het klaar maken ben of aan het afwassen ben probeert ze via mijn broek omhoog te klimmen, zodat ze kan zien wat ik aan het doen ben. Courtney gaat Sophia heten en zij gaat naar Dordrecht, naar een fijn gezin met 4 kinderen dus aandacht genoeg. Ze is verzot op een laserlampje en de hengel dus er zal vast veel met haar gespeeld worden. Collin en Chloé gaan samen naar een gezin in Standdaardbuiten, Colin houdt zijn eigen naam maar Chloé gaat Cosmo heten. Allemaal hele lieve en leuke mensen, dus ook al heb ik nu al een knoop in mijn maag dat ik ze straks allemaal af moet geven, maar gelukkig weet ik dat ze allemaal een gouden mandje krijgen in hun nieuwe huis.