Vandaag is het heel erg warm, te warm, 29 graden. Gelukkig hebben we er voor gezorgd dat op de kamer van de kittens rolgordijntjes hangen om de hitte buiten te houden. Ook hebben een oud huis waar het vergeleken met buiten koeler is, dat is ook voor de poezen fijn.
Helaas zijn ze ons terras aan het vernieuwen en kunnen de katten dus nog niet in de ren naar buiten, maar ik hoop dat ze eind volgende week klaar zijn. Caesar en Anabel zijn graag buiten. Lekker luieren in de zon, en rond kijken wie en wat er allemaal voorbij komt en vooral voorbij vliegt. Als er ergens een vogeltje zit wordt deze nauwlettend in de gaten gehouden.
De kittens hebben weer wat vooruitgangen geboekt vandaag.  Ze kunnen rennen en een beetje vooruit springen en lijken dan met konijntjes. Ze zijn vandaag ook voor het eerst allemaal uit de werpkist geweest. Julia vond het allemaal maar niets en de kittens vonden het een beetje eng, maar ze zullen er toch aan moeten wennen, dus morgen weer een paar keer.
Ook heb ik een klein beetje kittenmelk  (poeder) aangemaakt en dit met een klein spuitje aan de kittens gevoerd. Om ze te laten proeven en te laten wennen aan de smaak voor als ze straks minder door Julia gevoed worden.

IMG_0958

 

IMG_0960