Woensdag 16 september heeft Charlotte als laatste onze Cattery verlaten. Ze woont nu in Knokke, bij Cathy en haar kinderen, Nathan en Ines. Ook Charlotte heeft de hele weg bij me op schoot gezeten, net als Carolien vond ze de bench niet zo fijn en lag ze liever op schoot. Nou dat is prima natuurlijk, kan ik nog even lekker met haar knuffelen voordat ik afscheid neem.

Omdat de kinderen nog jong zijn (7 jaar) waren ze vol verwachting en erg enthousiast toen we Charlotte kwamen brengen. Charlotte moest er wel even aan wennen, maar toch is een hengel en ander speelgoed onweerstaanbaar, dus ze rende al snel achter de kinderen aan. We kregen lekker koffie en de kinderen deelde koekjes en bonbons uit. Heerlijk! Ook kregen we een zakje van deze zeevruchten (bonbons) mee naar huis, nou die waren natuurlijk zo op! Met de kinderen heb ik afgesproken dat ze heel lief voor haar gaan zijn, en dat ze goed voor haar moeten zorgen en dat beloofde ze plechtig, echt zo lief.

Binnenkort krijgen ze ook nog een katertje uit het asiel erbij, die is ergens gevonden en komt ook daar wonen. Dus Charlotte heeft dan ook een leuk speelkamaraadje voor als Cathy naar haar werk is en de kinderen op school. Ik ben ervan overtuigd dat ook Charlotte het heel goed gaat krijgen en dat ze een gelukkige poes zal zijn.

 

image