Op 10 september is Carolien verhuisd naar België. Ze vond het vreselijk in de bench in de auto, dus ik ben achterin gaan zitten en heb de hele reis met haar op schoot gezeten, dat vond ze veilig en vertrouwd. Ze viel af en toe een beetje in slaap maar als we een vrachtwagen inhaalde die meer herrie maakte dan de vorige moest dat toch bekeken worden. We waren vroeg vertrokken zodat we rond de middag in Gent zouden zijn. Normaal slaapt ze op die tijd dus dit was natuurlijk een hele spannende ervaring.

We werden in Gent ontvangen met een heerlijke lunch en Carolien ging de boel verkennen, ze had de brokjes en de kattenbak snel gevonden en ook de krabpaal was meteen goed. Ze was heel nieuwsgierig en probeerde alle stoelen uit en keek overal op, onder en naast. Ik weet zeker dat ze het daar naar haar zin gaat krijgen. Na de lunch kregen we een rondleing door de prachtige tuin, waar ook wel eens katten doorheen lopen, dus ben benieuwd hoe ze dat vind. Het is nu haar huis en tuin! We zijn even blijven wachten totdat Koen, de zoon thuis kwam, want ze zou bij hem op de kamer gaan slapen. Koen was meteen weg van haar, zo fijn.

Inmiddels heb ik al bericht gehad dat ze al helemaal thuis is, ze ligt lekker bij hun op de bank te slapen en wordt iedere avond door Koen geborsteld wat ze zalig vindt. Dus ze wordt lekker verwend en dat is voor mij ook een fijn gevoel.

image