Wat gaat de tijd snel, de kittens zijn vandaag 6 weken oud. Ze zijn steeds brutaler, ze durven zelfs al op de kleine krabpaal te klimmen. Nog niet helemaal omhoog maar ze komen een heel eind op het sisal gedeelte. Ze hebben vandaag ook een oud catnip speeltje gevonden. Julia vind het niet meer lekker ruiken dus die speelt er niet meer mee, maar de kleintjes vinden het helemaal te gek. Ze draaien er met hun kop overheen en pakken het tussen de voorpootjes en trappelen dan met hun achterpootjes. Echt heel schattig. Ze willen eigenlijk de hele dag spelen, en als ze terug in de werpkist moeten, omdat ik ze nog niet alleen wil laten loslopen zonder dat er iemand bij is, zijn ze helemaal beledigd.
Charlotte en Carlos zijn de fanatiekste, niet moe te krijgen, ze stoeien de hele tijd en rennen achter elkaar aan alsof hun leven ervan afhangt. Cecile en Carolien, zijn iets rustiger, maar echte knuffelaars. Ook zij stoeien graag en veel maar als ze moe worden komen ze bij je op schoot liggen of gaan in hun mandje liggen en vallen in slaap. Carolien slaapt vaak bij me op schoot. Ze draait zich zo dat ze een goede positie heeft, gaapt een keer en valt als een blok in slaap. Vanmiddag zijn ze bijna de hele middag eruit geweest en Cecile en Carolien hadden het na een uurtje of anderhalf wel gezien, ze gingen lepeltje-lepetje in het mandje liggen. Carolien werd nog even gewassen door Cecile en binnen een paar minuten waren ze in dromenland.
Carlos viel op een gegeven moment ook bijna om van de slaap dus heb ik ze naar de werpkist gebracht. Charlotte wilde nog even door en die was het dus ook helemaal niet eens met het feit dat de rest wilde slapen. Stiekem was ze ook wel moe, want toen ik haar oppakte en knuffelde vielen haar oogjes dicht en was ze ook zo weg.

 

IMG_1097

029       i-phone 024   i-phone 080