De rust is wedergekeerd in “La Reine Bleue”.  Julia is al weer gewend aan haar leven hier in mijn cattery zonder haar kindjes. Zoals altijd slaapt ze in de ochtend vanaf 10.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. Dan meldt ze zich en gaat ze mee naar de huiskamer, om met Anabel te spelen en lekker op de bank te liggen.  Aan het einde van de middag gaat ze weer naar boven en slaapt ze nog even. Om ongeveer 19.00 uur is ze dan weer wakker en komt ze weer terug om Anabel te pesten. Ze rennen achter elkaar aan of spelen met een balletje of touwtje. Anabel is voornamelijk lui, dus af toe heeft ze er genoeg van en deelt dan een mep uit. Julia is dan beledigd en komt dan bij mij liggen op zo’n manier dat Anabel er niet naast kan (lekker puh!!!). Om ongeveer 21.00 uur gaat ze weer terug naar boven, krijgt ze eten en moet ze gaan slapen. Ze is dan ook echt moe. Alleen om 04.30 uur is ze weer wakker…. Ik slaap dan net als de meeste mensen nog, maar ze maakt zo’n herrie dat ik er wel wakker van wordt. Dan haal ik haar op en neem haar mee naar mijn slaapkamer en daar speelt ze dan en kijkt naar buiten. Van slapen komt dan niet meer ze veel, want ze komt ook telkens kijken wat ik doe. Soms komt ze naast me liggen en dan dommel je nog wat maar het is natuurlijk veel leuker om over je heen te lopen en heel hard te spinnen naast mijn oor.

Nu probeer ik haar steeds een beetje later naar bed te brengen, maar tot nu toe heeft dat nog maar weinig effect gehad. We zullen zien hoe het verloopt anders ben ik denk ik iedere ochtend op de meest onmogelijke tijd wakker wordt om dat zij dat dan ook is en vind dat ze dan ook meteen haar zin moet krijgen. Uiteindelijk ben ik zelf schuld natuurlijk want ze krijgt ook haar zin, ze zijn hier allemaal, consequent verwend!!!

 

image