De kittens zijn vandaag 12 weken, dus eigenlijk tijd voor de tweede enting. Maar omdat er 2 van de vier naar België gaan, gaan we pas volgende week naar de dierenarts. De rabiës enting mag pas als ze echt drie maanden zijn, en dat is pas 13 augustus. Dus dan worden ze allemaal voor de tweede en laatste keer geënt.

Julia is inmiddels voor de tweede keer krols na de bevalling, ze zou graag naar Ceasar gaan, maar dat kan natuurlijk niet. Ze is dan heerlijk aanhankelijk en zou het liefst de hele dag op schoot liggen. Als ik daarna even bij caesar ben ruikt hij haar natuurlijk en wordt ik uitgebreid besnuffeld. Hij klimt bovenop me en duwt zijn natte neus overal tegenaan. Heel fijn als je iets aan hebt wat “verkleurd” als het nat wordt, grijs bijvoorbeeld. Overal natte plekjes, heel grappig. Anabel ruikt het natuurlijk ook en als ze dan samen in de kamer zijn, mijden ze elkaar terwijl ze normaal best samen ergens gaan liggen slapen ofzo.

De kleintjes zijn inmiddels eigenlijk al best wel groot, Carlos weegt inmiddels al meer als twee kilo en de “kleinste”, Carolien, meer dan anderhalve kilo. Ze eten veel brokjes maar vinden ook de brinta nog steeds lekker. Soms eten ze wat pate van het bordje van Julia, die dan netjes opzij gaat, maar over het algemeen het meest de brokjes. Als ik dan de doos pak om de voerbakjes op nieuw te vullen, pakken ze zelfs brokjes uit de doos, dat is natuurlijk nog veel lekkerder.

 

i-phone 217 i-phone 199 i-phone 177